Over ons

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team:

IMAG0061(1) Ruud Meulenbroek

Eigenaar, drogist, Natuurgeneeskundig Therapeut, Orthomoleculair Specialist

30 januari 1991 ben ik mijn drogisterij begonnen in Obdam. In 1978 heb ik mijn detailhandelsschool afgerond en gekozen voor de drogisterijbranche.

Na het behalen van mijn drogisterijdiploma ben ik 9 jaar filiaalhouder geweest bij drogisterij Veul te Alkmaar en besloot toen dat het tijd werd om mijn eigen zaak te gaan starten.

Nog steeds vind ik het fantastisch om in dit dorp Obdam mensen van dienst te zijn met mijn producten en advies. Inmiddels is er veel veranderd in de drogisterijwereld en eigenlijk ook in de hele detailhandel. Mensen worden bewuster en leven gezonder. Dit heeft er toe geleid dat ik de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut ben gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2003 afgerond. Vanaf 2018 ben ik afgestudeerd Orthomoleculair Specialist.

Tijd nemen voor de klanten, een goed en eerlijk advies, daar staan wij voor waarbij wij hopen dat onze klanten altijd met een goed gevoel mijn winkel uit zullen lopen.

——————————————————————————————————————-

marianMarian

Assistent Bedrijfsleidster, Drogist

Na mijn HAVO opleiding ben ik in de drogisterijbranche terecht gekomen. Het vak sprak mij direct aan, dus toen ik hoorde dat Ruud iemand nodig had ben ik meteen gaan solliciteren. Het klikte van beide kanten, waardoor ik per 1 maart 2001 in dienst ben gekomen. Ik heb toen eerst de opleiding Assistent Drogist gedaan en vervolgens de opleiding Drogist.

Nog alle dagen werk ik met veel plezier. Dat komt door een fijne werkomgeving en ook zeker door het leuke contact met onze klanten. Ik vind het fijn om er voor te zorgen dat onze klanten tevreden de winkel verlaten door bijvoorbeeld een goed advies te geven of hun cadeaus leuk te verpakken.

Dat de klanten zich steeds bewuster worden van de producten die ze gebruiken heeft er voor gezorgd dat wij ons meer gaan richten op de natuurproducten. Ik zie dat als een enorme uitdaging.

—————————————————————————————————————-

IMAG0060(6)Simone

Als 18-jarige ben ik begonnen bij Drogisterij/Reformzaak Camiel         in Hoorn. Bij  een fotocursus heb ik Ruud ontmoet en ben vervolgens gaan werken bij de zaak waar hij bedrijfsleider was in Alkmaar. Na een tussenstop in verband met de komst van mijn kinderen werk ik nu al weer 25 jaar in Obdam. Ik heb in de afgelopen jaren heel wat kinderen geboren zien worden die inmiddels zelf vaste klanten zijn geworden. Heel belangrijk vind ik onze goede werksfeer en de kennis die wij in huis hebben om een ieder met veel plezier en naar volle tevredenheid te assisteren. Een hele uitdaging wordt ons nieuwe assortiment welke straks onze uitstraling van Natuurdrogist gaat worden. Een ware uitkomst in ons gezellige dorp Obdam waar ik met veel plezier nog lang hoop te werken.

—————————————————————————————————————

Vacatures

Op het moment hebben we geen vacatures. Maar het kan nooit kwaad om een open sollicitatie te sturen: info@natuurdrogist-obdam.nl

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes