Make-up

Nieuw

in ons assortiment

Duurzame cosmetica van hoge kwaliteit: dat is de nieuwe lijn van het Italiaanse make up merk Deborah Milano genaamd PURA.

Inspelend op de steeds grotere behoefte van de hedendaagse vrouw om bewuster en duurzamer te leven. High-performance make-up en verzorgingsproducten met geavanceerde formules die de prestaties als een traditioneel cosmetisch product garanderen, maar géén parabenen, siliconen, petrolatum (minerale oliën, paraffine en vaseline), alcohol en parfum bevatten. Pure producten anno 2017. De PURA lijn bestaat uit o.a.: nagellak, eyeshadow, mascara, lipstick en nog veel meer.

De FORMULA PURA lipstick heeft een zachte textuur die extreem comfort biedt door de toevoeging van hydraterende plantaardige ingrediënten. Een goede dekking met een perfecte glanzende finish. De formule bevat een mix van plantaardige ‘waxen’, zoals Carnauba was, bijenwas en Myrica was. De formule is tevens verrijkt met Shea Butter, abrikozen olie, argan olie en rozen olie voor een verzorgend resultaat en heerlijk zachte lippen. Er zijn in totaal 14 verschillende kleuren verkrijgbaar.

De mascara geeft 100% volume en zorgt voor een oogverblindend resultaat. De long lasting en ultra volume creërende formule is geurvrij en minimaliseert risico op irritaties. Het bevat géén schadelijke synthetische ingrediënten zoals parabenen en siliconen en is van hoge kwaliteit. Verrijkt met natuurlijke Arabic gum om een film op de wimpers te leggen en deze te beschermen. De grote borstel zorgt tevens voor extra volume en pakt elke wimperhaar. Deze mascara is opthalmologisch getest (oogheelkundig) en is veilig om te gebruiken door contactlens dragers en mensen met gevoelige ogen. Er zijn drie kleuren verkrijgbaar namelijk: zwart, bruin en blauw. Kom gauw kijken in onze winkel voor deze nieuwe natuurlijke make-uplijn.

 

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes