Bountiful

Bountiful

In een tijd waarin het leven snel geleefd wordt en de mens vooral op zoek is naar gemak, is voeding een bijkomstigheid geworden en geen duidelijke levensbehoefte meer. Hierdoor maken we niet altijd de juiste keuzes. Dit heeft grote gevolgen voor ons lichaam. Kijk eens bewust om u heen en zie de grote groei van het aantal mensen met een voedingsintolerantie, een allergie, de toename van het aantal mensen met overgewicht en de grote groei van het aantal diabetici. Deze ontwikkeling heeft Bountiful er toe aangezet een concept te bedenken om goede voeding dichter bij u, de consument, te brengen. Wij leveren onze gezonde producten aan de gezondheidsspecialist bij u in de buurt.

De winkel is hét adres voor het juiste advies en de goede begeleiding bij uw zoektocht naar het leiden van een stabiel en gezond leven. Bountiful levert, in samenwerking met drogisten en gezondheidswinkels, de belangrijkste, meest gevraagde en lekkerste reformproducten in een frisse en eigentijdse uitstraling, om zo u, de bezoeker van de winkel, kennis te laten maken met deze gezonde categorie. Dit alles voor een schappelijke prijs. Wij zijn bovendien altijd op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden, dit gebaseerd op uw behoeften. Het doel is een mooi en compleet reform schap met de meest belangrijke en meest gevraagde reformproducten. Sinds de start in november 2011 is het assortiment van Bountiful gegroeid naar ruim 200 producten in diverse categorieën.

Missie & Visie

Bountiful streeft naar een zo ruim mogelijk assortiment voor onze consumenten. Sinds de start in November 2011 is het assortiment van Bountiful gegroeid naar 85 producten in diverse categorieën. Met de keuze uit heerlijke pure sappen of diverse Raw & Superfoods biedt Bountiful de consument de mogelijkheid te werken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven. Bountiful is tevens altijd op zoek naar de laatste trends en kennis op het gebied van natuurvoeding om zo de kwalitatief beste producten te kunnen aanbieden. Natuurlijk let Bountiful hierbij ook op de betaalbaarheid van het product.

Wat onderscheidt Bountiful van andere reformproducten?

Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de consument ook duidelijke informatie en een stukje advies kan ontvangen.Via onze website en bij de drogist zelf kan de consument van elk product een productsheet met algemene informatie, ingrediënten en voedingswaardes verkrijgen. De consument heeft dan een helder overzicht van wat het product is, wat het doet en hoe gezond het nou eigenlijk is.

Wat is de visie van Bountiful?

Bountiful blijft hard werken aan het vinden van nieuwe producten en kennis om uiteindelijk een soort gezondheidsstraat binnen de drogist en reformwinkels te realiseren. Bountiful wil hierdoor de toegankelijkheid naar natuurvoeding vergroten en tegelijkertijd de prijzen hiervoor realistisch te houden. Middels onze website en facebook willen wij onze consumenten op de hoogte blijven houden met informatie, tips en de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurvoeding.

Kortom onze missie is het dichter bij de consument brengen van heerlijke natuurproducten en daardoor meewerken aan een vreugdevol, gezond en stabiel leven.

Het assortiment bestaat o.a. uit:

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes