Corona

Mijn mening.

Lieve mensen, ik plaats dit bericht vanuit mijn kennis als zijnde Natuurgeneeskundig Therapeut en Orthomoleculair specialist.

In wat voor wereld zijn wij beland?

Met toenemende verbazing zie ik de laatste tijd steeds meer berichten in de kranten, op TV en vanuit onze politiek. Het Killer-virus Corona houdt ons steeds meer in de macht.

De anderhalve meter regelgeving die onze samenleving ontwricht wordt ons steeds meer opgedrongen, mondkapjes gaan straks overal worden verplicht, onze economie ligt op zijn gat en als je geen vaccin hebt gehad ben je straks niet meer welkom op de vakantieoorden, musea en andere evenementen.

Lang heb ik niet gereageerd op al het nieuws over Corona. Ondanks het feit dat ik mij mateloos heb geërgerd aan alle (in mijn ogen) foute berichtgevingen en maatregelen die zijn genomen en nog genomen gaan worden. Toen er onlangs weer nieuwe berichten verschenen over de toename van de besmettingen, de mogelijke 2e golf, het “misdragen” van onze bevolking betreffende de maatregelen, de dreigende sancties die vanaf nu kunnen gaan plaatsvinden, etc. was voor mij de maat vol.

Waar ik mij ook over verbaas is dat er zoveel mensen zijn die, zonder zich verdiept te hebben in deze materie, blind achter de besluitvorming staan. Vaak hoor ik dan: Het is écht wel een ander, zéér bedreigend virus of: Ze (de politiek en de “experts”) zullen het wel weten, of: Dat de genomen maatregelen hebben gezorgd voor de afname van de IC opnames en aantal sterfgevallen, of: Ze doen dit niet voor niets, etc.

Laten we eens beginnen met het begin.

Wat is een virus en hoe werkt het?

Toen het virus zich aandiende ben ik mij gaan verdiepen in dit virus.

Er zijn vele virussen die griepachtige verschijnselen kunnen veroorzaken zoals het gewone influenzavirus, het RS-virus, het Coxsackie virus, het Rhinovirus, de Adeno virussen, etc. en ook de kroonvirussen (Sars, Mers en het huidige Corona). Om te weten hoe, in de basis, virussen werken hoef je geen viroloog te zijn.

Een virus is een stukje genetische code, gehuld in een vetachtige jas waar wat eiwitten op zitten. Meer niet. Ze groeien niet, ze eten niet, ze komen eigenlijk pas tot leven als ze een gastheer hebben gevonden bij wie ze kunnen binnendringen. Maar dan moeten ze zich daar dus wel toegang toe weten te verschaffen. Het nieuwe coronavirus vertoefde al langere tijd in dieren, in vleermuizen met name, en moet in het verleden ook vaker met mensen in aanraking zijn gekomen. Het virus beschikte echter niet over de goede sleutel waarmee het humane cellen kon openen. Maar virussen muteren veel en kennelijk is een eiwit op de jas van het virus, het zogeheten spijkereiwit, een keer zo veranderd dat het precies paste op de ACE receptoren van cellen in het slijmvlies.

Alle virussen hebben een eiwit dat past op receptoren van cellen in de luchtwegen en longen. Hiermee dringen ze de cel in, vermenigvuldigen (kopiëren) zich en misleiden de cel. Op een gegeven moment krijgen de cellen dit misbruik in de gaten. Ze plegen zelfmoord of gaan op een andere manier ten gronde.

Ons immuunsysteem is geweldig en stuurt antilichamen en afweercellen eropaf, want het heeft in de gaten dat het in de maling is genomen door dit virus. Het kan even duren voor ons immuunsysteem dit in de gaten heeft. Gevolg is een immunologische ontstekingsreactie waardoor de longblaasjes vollopen met vocht etc. gevolg; benauwdheid en longontstekingen.

Elke microbioloog-student kent deze basisinformatie.

Dit even over het technische verhaal over virussen in het algemeen. Uiteraard kan ik u hier veel meer over vertellen.

Gedraagt dit Corona-virus zich anders dan de andere virussen?  Nee!!!!!!!!

De curve van dit Corona-virus kan als een kopie gelegd worden op alle virussen en blijkt in niets te verschillen. We kennen de griepvirussen uit:

2014/2015, 1.900.000 mensen ziek geworden, 10.000 ziekenhuisopnames, met griepprik, 8.600 mensen die zijn overleden (oversterfte, dus boven de 3.000 mensen die normaal zouden sterven).

2016/2017, 500.000 mensen ziek geworden, 6.500 ziekenhuisopnames, met griepprik, 7.500 mensen zijn overleden (oversterfte, dus boven de 3.000 mensen die normaal zouden sterven).

2017/2018, 900.000 mensen ziek geworden, 16.000 ziekenhuisopnames, met griepprik, 9.444 mensen die zijn overleden. (Oversterfte, dus boven de 3.000 mensen die normaal zouden sterven)

Ter vergelijking, het coronavirus van 2020. Per 28-7-2020.

53.374 meldingen, 11.919 ziekenhuisopnames, 6.145 mensen die zijn overleden. Hiervan is niet bekend hoeveel er daadwerkelijk zijn overleden aan Covid-19

Dit zijn gewoon de cijfers die ik van het R.I.V.M. heb gehaald.

Als ik de curve van het Coronavirus 2020 zet op de curves van de influenza-virussen, van 2014/2015, 2016/2017 en 2017/2018 zet, zie ik exact dezelfde curve.

Met andere woorden, dit virus gedraagt zich niet anders dan welk ander virus ooit en is dus niet het killer-virus wat men had verwacht.

Terug naar de vraag: hoe komt het dan dat dit virus zo’n impact heeft op ons bestaan?

Feit is dat 80% van de bevolking, ondanks besmetting, geen last heeft van dit virus.

20% heeft meer of minder klachten. Van deze 20% heeft 97% onderliggende klachten.

En helaas, er zullen mensen overlijden, maar dat is bij elk virus.

Vraag is dan, hoe kan het dat 80% geen klachten heeft. Ook van dit virus?

Is ons immuunsysteem zo sterk? Het antwoord hierop is: Ja!!!!!!!!

Bij meer dan 80% van de mensen kan het immuunsysteem moeiteloos afrekenen met elk virus.

Wie zijn standaard de dupe bij elk virus? (dus ook bij Corona)

Ouderen,

Zij komen weinig buiten, dus tekort aan vitamine D (ons immuunsysteem vitamine), en hun immuunsysteem zorgt ervoor dat weinig zonlicht omgezet wordt in vitamine D. Hun afweersysteem werkt dus minder.

Hoe simpel is dit??????

Mensen met onderliggende klachten.

Deze mensen hebben vaak te maken met hart/vaatklachten, diabetici of andere onderliggende klachten zoals auto-immuunziekten, leukemie, obesitas, etc.

Ook bij deze mensen functioneert het immuunsysteem niet zoals het hoort.

Obesitas patiënten hebben door hun verhoogde leptine-gehalte een hoger risico op de bekende ademhalingsproblemen

Komen we terug op wat ik al begin maart heb gezegd:

Vitamine D voor versterking van ons immuunsysteem (inmiddels bevestigd)

Vitamine C voor versterking van ons immuunsysteem als killer voor het virus

Vitamine K2 reguleert de bloedstolling en zorgt voor de instant houding van de elastine, belangrijk voor de longblaasjes.

Zink voor immuunsysteem. Hydroxychloroquine zorgt als ionofoor voor transport van Zink door de celmembraan.

Selenium belangrijk antioxidant, bevordert het genezingsproces.

Inmiddels is dit allemaal uitgebreid in de media onder de aandacht geweest en wetenschappelijk bewezen.

Met andere woorden: als wij zorgen voor een goedwerkend immuunsysteem hoeven wij geen enkel virus te vrezen, ook het coronavirus niet.

Waarom lees, hoor en zie ik dit zo weinig bij onze politici en experts?

Binnen zitten, angst en minder sporten zijn funest voor ons immuunsysteem. Het wordt in feite hierdoor uitgeschakeld.

En wat is het advies van onze regering?

Bij klachten, blijf thuis.

Angstzaaierij, anderhalve meter, mondkapjes, er kan een 2e golf komen etc. de media staan er vol van.

Sportscholen mogen beperkt open onder strikte voorwaarden.

Met deze maatregelen wordt ons immuunsysteem volledig naar de knoppen geholpen

Zijn al deze maatregelen dan voor niets geweest?

Ja en nee.

Medio maart werd de tijdelijke Lock-down afgeroepen. Hier, had ik toen wel begrip voor.

Uiteindelijk had Rutte gelijk om een tijdelijke Lock down af te roepen. Op dat moment moest men 100% beslissingen nemen met 50% kennis. Dit had ook te maken met (en dat kan het kabinet Rutte zich aan trekken) het feit dat er 8 ziekenhuizen waren gesloten en 70.000 mensen uit de zorg waren gesaneerd. In deze Lock down periode had de ziekenhuiscapaciteit op orde moeten komen, de ic-bedden op orde, de beademingsapparatuur en de mondkapjes voor het personeel. Hier is in mijn ogen duidelijk te weinig aan gedaan. Inmiddels zijn we ruim 4 maanden verder, zijn onze ministers met zomerreces, en leven wij allemaal in de angst.

Nu lezen we dat het aantal positief geteste mensen enorm is toegenomen.

Dit verbaast mij helemaal niets.

Vanaf 1 juli zijn er veel meer testen uitgevoerd. Ter vergelijking: in Maart werden 63.163 testen uitgevoerd met 12.714 positief geteste personen. In Juli werden 348.142 mensen getest, waarvan 2.861 positief getest. Voor alle duidelijkheid, dit zijn positief geteste personen en géén zieke personen.

En ja, er komen straks weer nieuwe besmettingen, gewoon omdat straks het normale griepseizoen weer gaat beginnen met o.a. weer minimaal 10 nieuwe mutanten van het coronavirus. Elke zichzelf respecterende viroloog weet dit. Laten we alstublieft niet doen alsof dit een nieuw virus is, want dit virus bestond allang.

Het aantal doden is op één hand te tellen de afgelopen maand. Het ic-aantal is minder als een gewoon influenzavirus. Waar hebben we het nog over?

Je zou zeggen dat er geen grond meer is voor de anderhalve meter en de mondkapjes etc. Per slot van rekening is er nog steeds geen enkel wetenschappelijk bewijs voor al deze vergaande grondwet beperkende maatregelen.

Maar niets is minder waar. Er moet en zal een spoedwet gaan komen die onze vrijheid nog verder gaat beperken. Hiermee krijgt de minister van Volksgezondheid ongekende zeggenschap over onze vrijheden.

Het dragen van mondkapjes moet worden geïntensiveerd. Dat dit een enorme impact heeft op onze vrijheden mag duidelijk zijn en heeft, inmiddels bewezen, zeer schadelijke gevolgen voor onze gezondheid. Vaak hoor ik: je doet dit voor een ander. Dit betekent dus dat het overgrote deel van de bevolking de morele plicht heeft om hun vrijheid, hun geluk, hun sociale leven, hun emotionele welbevinden, hun zelfbeschikkingsrecht op te offeren voor een puur theoretisch risico dat je mensen heel misschien ziek maakt. En dat voor een virus dat niet anders is als alle andere virussen.

Realiseer U dat het hier niet gaat om een tijdelijke situatie. Na Covid-19 komt Covid-20 en Covid-21, enzovoort. Er zullen elk jaar virussen komen.

Wij worden zo bang gemaakt voor een eventuele 2e golf en nu zelfs een 3e golf. De kranten staan er weer vol van. Nieuwe besmettingen, wat geen besmettingen zijn maar positieve testresultaten, meer niet.

Lieve mensen,

Wat ik U hier hebt geschreven is mijn mening, als Natuurgeneeskundig Therapeut en Orthomoleculair Specialist. Doe ermee wat U wilt.

Mijn mening was, en is, dat dit niet het Killer-virus is wat men had verwacht.

Dit is inmiddels bewezen.

Met vriendelijke groeten

Ruud Meulenbroek

Natuurgeneeskundig Therapeut/ Orthomoleculair Specialist

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes