Corona (deel2) komt er dan geen einde aan?

We zijn nu 8 maanden verder en geen steek verder.
De anderhalve meter, mondkapjes, quarantaine, etc. hebben niet geleid tot vermindering van de positief geteste mensen. Wanneer gaan wij begrijpen dat dit ook niet gaat gebeuren? Alle verwoestende maatregelen ten spijt, virussen zullen altijd blijven bestaan. Alleen ons immuunsysteem kan ons helpen.

Lees hier mijn mening over ons immuunsysteem en vitamine D

Corona, het “Killer”-virus

Het Corona-virus houdt ons steeds meer in de macht. Met toenemende verbazing volg ik de berichtgevingen vanuit de media en politiek. Vérgaande maatregelen als anderhalve meter, mondkapjes, quarantaine en een vaccin zouden ons moeten beschermen tegen het oprukkende Killer-virus. Hoe is het mogelijk dat een griepvirus ons zo in de ban houdt en is dit terecht? Ik heb hier een andere mening over.

Lees hier mijn mening over Corona, het “Killer”-virus

De Prostaat, een vervelende klier

Zoals de titel al zegt.
De Prostaat, een vervelende klier.
90% van alle mannen hebben na hun 50e jaar last van een vergrote Prostaat. Bij 30% ontwikkelt zich prostaatkanker. Niet iets om zomaar even aan voorbij te gaan. Vandaar dan ook mijn nieuwe artikel in “Mijn Mening”over deze vervelende mannenkwaal.
Helaas zien wij deze kwaal steeds vaker voor komen en op steeds jongere leeftijd.
Lees hier mijn mening over de Prostaat en wat wij zelf kunnen doen.

Bijnieruitputting

Slechts weinig mensen weten wat bijnieruitputting is terwijl veel mensen in meer of mindere mate hier aan lijden.
Heeft U last van Burn out, Stress, Vermoeidheid, slecht slapen, Lusteloosheid etc. dan wordt het tijd om deze rubriek eens aandachtig te gaan lezen.

Ondanks het feit dat dit de stille welvaartsziekte is van deze tijd wordt helaas te vaak deze aandoening afgedaan met: het zal wel tussen de oren zitten! Gelukkig zijn natuurlijke behandelingen zéér effectief tegen dit syndroom. Ik zal proberen uit te leggen wat “Bijniernieruitputting” is en wat wij zelf hieraan kunnen doen.

Blaasontsteking

Veel vrouwen hebben regelmatig last van een blaasontsteking.
Het standaardmiddel dat er voor wordt gegeven is een antibiotica-kuur. Maar, is dit de enige oplossing? Is dit wel de beste oplossing? Naar mijn mening niet.

Onze bacteriën worden steeds resistenter voor antibiotica en ons immuunsysteem wordt er niet vrolijk van, met alle nare gevolgen.
En dat terwijl de natuur ons zoveel moois te bieden heeft.
Lees hier het hele verhaal over blaasontsteking in de rubriek “Mijn Mening”

——————————————————————————————————

Suikers en Diabetes

Diabetes type2 heeft epidemische vormen aangenomen. Het is de meest voorkomende ziekte in ons land. Ongeveer 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, maar een kwart weet dit niet. Deze hoeveelheid zal de komende 10-15 jaar met 30% toenemen. Ook de komende jaren zullen er meer mensen overlijden door de gevolgen van diabetes dan door kanker.

Voor mij reden om hier eens dieper op in te gaan. Veel van mijn klanten hebben hier vragen over. De oplossing van de farmaceutische industrie is veelal het slikken van Metformine of het spuiten van Insuline. Vaak wordt men hier niet echt gelukkig van. Als het tegenzit krijgt men ook nog vaak een Cholesterolremmer voorgeschreven.
Ik ga proberen om uit te leggen wat suikers doen in ons lichaam en hoe men zelf het heft in handen moet nemen om het tij te keren.
Ik realiseer mij dat het onderwerp niet makkelijk is. Om te begrijpen hoe Suikers en Diabetes in elkaar zitten moet ik vaak in technische termen praten. Dit maakt dit onderwerp niet tot een eenvoudig te lezen onderwerp. Helaas, het kan niet anders. Uiteraard ben ik altijd bereid om alles uit te leggen. U kunt altijd bij mij in de winkel terecht.
Ruud Meulenbroek (Natuurgeneeskundig Therapeut)
Ga hier naar: Suikers en Diabetes

———————————————————————————————————–

Gezellige Vriendinnen-avond

Vrijdag 29 Mei 2015 Van 19.00 – 22.00 uur

Onder het genot van een kopje Koffie/Thee  met wat lekkers of een drankje met een heerlijk hapje kan jij samen met al je vriendinnen heerlijk shoppen!!!!

Op deze avond geven wij maar liefst 20% korting op ons hele assortiment (uitgezonderd loterijen en cadeaubonnen). Tevens ontvang je bij jouw aankoop een leuke verrassing. Dus wat houdt je nog tegen? Noteer alvast in je agenda en kom gezellig met je Vriendin , Moeder, Zus, of Buurvrouw.

Aanwezig op deze avond:

  • Nagelspecialiste van topmerk Trind
  • Specialiste van Haarmerk Hennaplus
  • Specialiste van Huidverzorgingsmerk Earth Line.

Heeft U vragen over Cholesterol, Hoge bloeddruk en hoe Gezond bent en voelt U zich?  Ruud Meulenbroek (Natuurgeneeskundig therapeut) zal al Uw vragen beantwoorden. Het team van Natuurdrogisterij Ruud Meulenbroek ziet uit naar jouw komst en samen maken wij er een gezellige avond van.

Ruud Meulenbroek – Marian – Simone – Florance.

——————————————————————————————

Onderwerp Cholesterol verbeterd!

De vele vragen die ik heb gekregen over Cholesterol en de wens van mijn klanten om meer informatie, hebben mij doen besluiten om wat dieper op het onderwerp Cholesterol in te gaan.
Lees hier het complete verhaal.

 

————————————————————————————————-

Nieuw onderwerp in “Mijn Mening”

Bent U gezond? Een nieuw onderwerp in “Mijn Mening”
Zijn wij allemaal wel zo gezond als wij denken en willen?
Lees hier wat wij zelf kunnen doen.

 

—————————————————————————————————-

Zondag 14 december 2014 Kerstmarkt Obdam

Zondag 14 december 2014 is het weer zover.
Dan staan wij weer met onze partytenten voor de deur op de Kerkweg te Obdam.
Natuurlijk met de jaarlijkse tradities. Gratis Glühwein, in kokosolie gefrituurde snacks en de gezellige open haard. Onze winkel is dan vanzelfsprekend geopend.
Een bezoekje aan de kerstmarkt betekent automatisch een gezellig samenzijn op de Kerkweg.
Tijdens de Kerstmarkt van 12.00 uur tot 17.00 uur krijgt U 20% korting op onze TOPWellnesslijn Sentoo.  Kom het uitproberen en laat U overtuigen van de onovertroffen Body Salt Scrub van deze lijn.

————————————————————————————————-

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes