D.I.O.

D.I.O. Drogist formule

D.I.O. Natuurdrogist Ruud Meulenbroek valt onder de D.I.O. formule. D.I.O. bestaat inmiddels 20 jaar en heeft zo’n 175 drogisten in Nederland die onder deze formule werken.

Speerpunten voor D.I.O. zijn:

Deskundig
Eigenaar en personeel zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd. Op die manier zijn zij altijd in staat hun klanten een goed een deskundig advies te geven.
Dichtbij
D.I.O. is een echte buurtdrogisterij. Zij kent en waardeert haar klanten. De D.I.O. drogist neemt de tijd, heeft een luisterend oor en heeft aandacht voor iedereen. Zij is toegankelijk, benaderbaar en laagdrempelig.
Compleet
U vindt wat u zoekt bij D.I.O.  Met haar basisassortiment van ruim 16.000 artikelen biedt D.I.O. een uitgebreide keuze aan A-merk artikelen en een eigen huismerk. Idyl Ons Huismerk staat voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en biedt een goed alternatief voor een A-merk. Voor klanten met speciale wensen wordt altijd een oplossing gecreëerd. Zo heeft D.I.O. voor iedereen een passend aanbod.
Vertrouwd en voordelig
De producten die D.I.O. verkoopt zijn altijd even vriendelijk geprijsd. Van A-merk tot Idyl , ons huismerk. En dan zijn er nog de wekelijkse aanbiedingen.

Meer informatie over D.I.O.

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes