Raw Food

Superfoodz

superfoodz

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over Raw Food. Je kan haast in alle kranten, tijdschriften etc. lezen hoe goed deze producten zijn voor onze gezondheid. Haast alle voedingsspecialisten zijn het er over eens. Wij moeten meer van deze weldadige producten gaan gebruiken. Helaas duurt het dan nooit lang eer vrijwel iedere leverancier met deze producten op de markt komt. Dit komt vaak de kwaliteit niet ten goede.

Goji bessen, Chiazaad, Moerbeibessen, Gerstegras, Tarwegras, noem maar op, ze zijn in alle prijsklassen en kwaliteiten te verkrijgen. ook wij hebben inmiddels van diverse fabrikanten deze producten in alle prijsklassen. In ons streven om zo natuurlijk mogelijke producten aan onze klanten te leveren zijn wij op zoek gegaan naar de beste producten. Inmiddels kunnen wij stellen dat wij een perfecte lijn Raw Food hebben kunnen vinden. SuperFoodz! Ongeëvenaarde producten, voor zover mogelijk biologische organische producten van een bedrijf dat biologisch gecertificeerd is door de Skal.

De beste kwaliteit zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen. Om een voorbeeld te noemen: wij hebben Gojibessen, verkregen uit de Tibetaanse Himalaya, de meest zuivere vorm. Deze Gojibessen zijn uitgeschud en zongedroogd waardoor alle belangrijke stoffen zijn behouden en verpakt in donkere natuurlijke verpakking, zodat er geen invloed is van schadelijk UV stralingen. En dan natuurlijk voor een acceptabele prijs.

Het assortiment bestaat o.a. uit:

  • Gojibes, biologisch gecertificeerd uit de Tibetaanse Himalaya
  • Chiazaad, biologisch gecertificeerd
  • Acaibes, biologisch gecertificeerd uit het Braziliaanse Amazonegebied
  • Witte moerbeien Raw, uit China
  • Cacao Poeder/Nibs/Noten Bio Raw

Voor het hele assortiment ga naar Superfoodz

chiazadengoji-bessen-bio_c06258f0e91bede8730335425f710c1bwitte-moerbeien

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes