Klantenavond 29 januari was top

29 januari onze klantenavond

Geen idee wat we konden verwachten. Gelukkig al onze spullen toch nog op tijd binnen gekregen. De klanten konden proeven van de door Marian gemaakte cupcakes van Kokosvet.  Heerlijk gezond met Kokosbloesemsuiker of Xugar (Stevia) en natuurlijk biologische zelfrijzend bakmeel. Ook het bittergarnituur gefrituurd in Kokosvet werd enthousiast ontvangen. Verder hadden wij nog Zuidvruchten om te proberen van ons huismerk Erica, de gezondheidsbooster van Green Magma (gemengd met vruchtensap boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, antoxidanten en chlorofyl) en Lovechoc, de 100% cacaoreep en Raw food van Terrasana.

Van Yogi tea, onze biologische thee, was er een demonstratie en van onze nieuwste aanwinst tegen eczeem, de pijlrogolie van Eczoil. Mensen die vragen hadden konden terecht bij de Natuurgeneeskundig Therapeut van ons topmerk Golden Naturals. In onze wellnesshoek kon er naar hartelust worden geexperimenteerd met onze Sentoolijn en Treets.

Al met al, een geweldige avond met een hoge opkomst en hèèl veel positieve reacties mogen ontvangen. Het heeft ons gesterkt in de gedachte dat wij op de goede weg zijn. Met dank aan mijn team van meiden (Marian, Simone en Florance) en de hulp van diverse fabrikanten is dit een avond geworden die voor herhaling vatbaar is. Voor alle klanten hadden wij nog een Goodiebag die heel enthousiast werd ontvangen.

Tot de volgende klantenavond!

Foto’s van onze klantenavond zijn te zien op Facebook. Heeft u ons al ‘geliked’? fb75

————————————————————————————————————————————

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes