Suikers en Diabetes

Diabetes type2 heeft epidemische vormen aangenomen. Het is de meest voorkomende ziekte in ons land. Ongeveer 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, maar een kwart weet dit niet. Deze hoeveelheid zal de komende 10-15 jaar met 30% toenemen. Ook de komende jaren zullen er meer mensen overlijden door de gevolgen van diabetes dan door kanker.

Voor mij reden om hier eens dieper op in te gaan. Veel van mijn klanten hebben hier vragen over. De oplossing van de farmaceutische industrie is veelal het slikken van Metformine of het spuiten van Insuline. Vaak wordt men hier niet echt gelukkig van. Als het tegenzit krijgt men ook nog vaak een Cholesterolremmer voorgeschreven.
Ik ga proberen om uit te leggen wat suikers doen in ons lichaam en hoe men zelf het heft in handen moet nemen om het tij te keren.
Ik realiseer mij dat het onderwerp niet makkelijk is. Om te begrijpen hoe Suikers en Diabetes in elkaar zitten moet ik vaak in technische termen praten. Dit maakt dit onderwerp niet tot een eenvoudig te lezen onderwerp. Helaas, het kan niet anders. Uiteraard ben ik altijd bereid om alles uit te leggen. U kunt altijd bij mij in de winkel terecht.
Ruud Meulenbroek (Natuurgeneeskundig Therapeut)
Ga hier naar: Suikers en Diabetes

———————————————————————————————————–

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes