Baby

Voor de kwetsbare babyhuid

De babyhuid is kwetsbaar en vraagt om speciale verzorging. Omdat de beschermende zuurmantel nog niet helemaal aanwezig is loopt deze extra risico’s voor zon, regen en wind. Ook schimmels en infecties zijn een doorlopend gevaar.

Het beste is de tere babyhuid te verzorgen met milde producten. De eerste maanden kun je wat babyolie toevoegen aan het badwater. Gèèn zeep, want dat droogt de huid uit.

Als huidproblemen veroorzaakt worden door een allergie kan je beter een hypo-allergeen product nemen. Zorg er altijd voor dat vochtige huidplooien goed worden drooggemaakt. Vaak horen wij dat de geur van sommige babyproducten zo heerlijk is. Het bekende Zwitsalgeurtje. Wij zijn geen voorstander van sterk geparfumeerde babyproducten. Gelukkig zijn er babymerken die ook lekker ruiken, maar veel minder reacties kunnen veroorzaken. Deze producten zijn parabenen vrij, bevatten natuurlijke geur-en kleurstoffen of zijn vrij van deze hulpstoffen.

Weldadig voor jouw baby zijn de producten van Weleda, Zarqa en Louis Widmer.

Heerlijke producten welke een ultieme verzorging geven voor de tere babyhuid. Uiteraard bij ons verkrijgbaar.

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes