Earth-line en Sea-line

EARTH.LINE EN SEA.LINE ORGANIC & NATURAL SKIN CARE – by Original Cosmetics

Twee cosmeticalijnen één filosofie: EERLIJK EN BETROUWBAAR
De natuurcosmetica van Earth·line en Sea·line voor man en vrouw bestaat uitsluitend uit 100% natuurzuivere, biologische ingrediënten. Alle producten onderscheiden zich met het BDIH-keurmerk voor “gecontroleerde natuurcosmetica” en zijn gecertificeerd door EcoControl.

PARABENEN 0% SYNTHETISCH PARFUM 0%
PARAFFINE 0% DIERPROEFVRIJ 100%
KLEURSTOFFEN 0% ALLERGIE GETEST 100%
SYNTHETISCHE STOFFEN 0% NATUURLIJKE INGREDIENTEN 100%

Bij Earth·line Vitamine E en Sea·line Dode Zeezout huidverzorging van Nederlandse bodem staat een zorgvuldige omgang met plantaardige werkstoffen garant voor natuurlijke, ‘groene’ en vooral veilige (gifvrije) cosmeticaproducten, die energieneutraal en milieuvriendelijk worden geproduceerd waarbij een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs wordt beoogd (real value for money).

Earth·line omvat dagelijkse verzorgingsproducten voor de jonge tot de oudere huid met specials voor huidveroudering, littekens, huidbeschadiging en voor de droge, gevoelige, geïrriteerde en rosaceahuid.

Sea·line bevat dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de droge, schilferige huid, de vette huid, de acné huid, de hoofdhuid en roos, eczeem en psoriasis.

Ga naar de website van Earth-line

Terug
Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to Best Themes Directory, Wicked Eugene and Premium Themes